Åter igen en dag på IKEA


Just nu sitter jag och drunknar i Ne-Yo's nya låt Miss Independent. Den spelas om och om igen bara... Kollar även lite på Sex & The City samtidigt som So You Think You Can Dance. Idag så tog jag åter igen en tur till IKEA med Karina efter jobbet. Vi var där i stortsett hela dagen, kom hem klockan 18.45 och vi träffades ändå 12.45. Det var roligt att träffa henne, har saknat henne. Ingen att skojbråk med på jobbet. Vi hittade en massa grejer till våra mammor och till mig... Fick köpt ett par gardiner. Riktigt nöjd faktiskt.

Sedan vart vi hungriga och bestämde oss att gå till Heron City. Passade på innan att smita in lite snabbt på Mio bara för att se om dem hade någon snygg taklampa till mig. Jag hittade en och skulle precis få hjälp av en från personalen där, men helt plötsligt så försvann hon bara och gick till nästa kund. Jag och Karina tittade på varandra bara och tänkte; Jaha, dumpade hon oss eller?! Dem lockar in kunder må jag säga.

Efteråt gick vi och käkade lite gott käk. Pratade en massa och hade bara trevligt. Samtidigt så fick lilla princesa sina födelsedags presenter. Hon var faktiskt nöjd med det hon fick tror jag. Gillade både armbandet och halsbandet av silver och sedan fick hon två pocket böcker, kärleksromaner. Tack Joakim för hjälpen!

Jag är så fruktansvärt trött, är ledig imorgon igen. Ska njuta av att bara få sova ut då. Jag satsar på att absolut inte göra någonting...fast vi får se..! Ska krypar ner i sängen och bara släppa allt, kolla klart på mina favorit tv program och sedan sova.

God natt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0