Fredag kväll

Sitter just nu och glor på Sleeper Cell en bra serie, nämnt det tidigare ju. Bara för en timme sedan kom jag hem, var i Hökarängen ett tag. Ni vet ju 080808 grejen, såg på nyheterna ett par som gifte sig 08:08 imorse. Helt otroligt alltså. Kanske för bara en halvtimme sedan så smällde dem en massa raketer inne i stan. Kunde se från vardagsrums fönstret, ganska coolt faktiskt. De smällde upp en nolla 0 och sedan en åtta 8. Det var skickligt.

Aja, åter om dagen som gått. Har jobbat och det har fungerat bara bra. Fast ja, nämnde ju tidigare om att det vart blött imorse. Gick till jobbet utan paraply. Det hade iallafall slutat regna när jag skulle åka in till stan. Idag så har jag köpte 3 USB modem. Är nöjd än så länge. Man fick välja mellan en svart, vit eller en rosa dongel, jag valde en svart för den matchar min laptop.


Just nu är jag så trött att jag förmodligen ska sova. Imorgon ska jag gå på bio och se Mumien: Drakkejsarens grav. Har ju sett både första och andra filmen, så då var det dags för den tredje.

Hörs imorgon!
<3

Kommentarer
Postat av: Från av avundsjuk..

värsta snygg dongel må jag säga! Hehe

2008-08-09 @ 12:04:09
Postat av: Anonym

från EN avundsjuk skulle det vara :P

2008-08-09 @ 12:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0