Fredag - glad och nöjd..

God kväll..

Japp fredag var det igen. Har jobbat idag och jag gick hem nöjd med dagen. Hur många gånger har ni läst att jag känt så någon gång. Det finns en orsak till det såklart, det har gått bra men sedan så har det hänt en rolig grej. Men det får jag ta imorgon. Vet ni, stötte även på min gamla god barndomskompis Malin. Ni vet tjejen som klipper mig. Det var kul att träffa henne. OM du läser Malin hör av dig snart så får vi träffas. Synd att jag jobbade helgen..

Annars ikväll så har jag bara tagit det lugnt, ska nämligen jobba imorgon igen ni vet. Börjar 07.00...måste som vanligt i säng tidigt. När jag gick hem från jobbet sprang jag in lite snabbt på Coop Nära för att handla lite, då passade jag på att köpa ett packet Tom & Jerry kex.. kommer ni ihåg. Så det har jag knaprat lite på nu och tittar samtidigt på Rush Hour 2, en rolig film.


Har även ätit god middag och druckit lite vin i dem nya vinglasen som jag köpte hem. Så det har varit en bra kväll också. Som sagt ska hoppa i säng nu och kanske glo klart på filmen om jag orkar. Ni får ha en trevlig fredag kväll.

Good night.. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0