Mätt och belåten

Jag har precis fått i mig en hemma gjord kyckling sallad lagad av mamma, en god en, samt läst Veckans NU. Så nu är jag mätt och belåten. Kollar lite på Vänner nu samtidigt jag kollar in lite goda recept på Arlas hemsida. Med tanke på tidigare inlägg "klippa navelsträngen", jag kan ju faktiskt inte laga mat. Alltså jag suger på det. Det är hemskt faktiskt, jag vill gärna lära mig. Så nu letar jag upp något lätt lagat som jag kan börja med.


Det värsta av allt är att jag bara blev tvungen att leta fram receptet på en blåbärspaj, inte så smart. Vart lite sugen på det nu faktiskt, med vanilj sås..mums... Okej vi går vidare, igår vart jag tipsad av min pappa att ta ett bad. Jag har ju ganska svårt att koppla av när jag är ledig så han tror att det kan vara en grej. Hjärnan kanske kan koppla av lättare då också. Har faktiskt inte badat i ett badkar på evigheter. Slutade med det när jag kom i tonåren någon gång. Så nu funderar jag på det. Sedan sätta på en bra film och bara försöka ta det lugnt.

Jag jobbar kväll imorgon så jag behöver inte stressa mig till sängs ikväll heller. Fast på fredag är det dags igen för ett 13 timmars pass. Så det kanske är en bra att börja koppla av så jag orkar på fredag.

Vi hörs!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0