OS 08

Under dessa veckor som OS har varat så har jag faktiskt varit ganska intresserad och tittat en hel del. Tycker faktiskt synd om våra svenskar som varit med. Om vi börjar med Therese Alshammars som simmade. Hennes baddräkt som sprack. Fy, det var ju hemskt och hon som hade tränat så länge också. Minns det så väl, såg det klockan 04:50 på morgonen tror jag. Vart orolig när hon först inte kom ut till simhallen.

Sedan går vi vidare till Susanna Kallur som skulle hoppa häck och faller redan på första, fyfan. Lider med henne något enorm. Satt och kollade på tv:n på jobbet med några kollegor. Stefan Holm - en grym och en jätteduktig höjdhoppare. Nej, fjärdeplats var synd fast duktigt gjort. Fast vi kan vara stolt över Jörgen Persson, fy sjutton vad har är bra. Hade hoppats på att han hade vunnit. Det gick så himla bra för honom hela tiden att jag vart så glad. Vart ledsen när han åkte ut. Men det är en man vi kommer minnas från OS 08.

Idag så jag på en basket match med U.S.A mot Spanien. Inte sjutton visste jag att Spanien var så himla duktiga på basket inte. Fotboll vet jag att dem nästan äger på, men basket..HALLÅ! U.S.A vann iallafall och det var bra tycker jag faktiskt. Har även kollat på simhopp, Colombia var med då jag tittade och deras simhoppare Juan Guillermo hoppade. Han var jätteduktig och hamnade faktiskt i final. Jag tycker också att han hoppade utmärkt, men det gick inte hela vägen. Hamnade på 11:e plats tror jag. Måste erkänna att han såg ganska bra ut också.

Såg faktiskt avslutningen idag vid 14.00 tiden. Otroligt vackert, men jag vill veta vad dem hade datagjort. Det går ju massa snack att dem har fejakt en massa med vissa grejer. Fast det var vackert iallafall.

Nej, ska inte skriva och babbla mer..kommer bara sakna OS vet ni..
God Natt på er! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0