Söndag..filmkväll.

Men hallå på er...

Dagen har varit så långsam, speciellt när man bara har gått och väntat på att få sluta. Jag slutade 15.00 idag, träffade Jocke lite snabbt efter. Han lämnade lite mer filmer till mig. Tjuvkikade lite på en av dem alldeles nyss - Barnhemmet. Herregud, jag kommer inte våga se den ensam eftersom jag är så himla paranoid av mig speciellt efter jag sett en thriller eller skräckis. Skrämmer upp mig själv så mycket.

Hur som helst ska kanske se den imorgon, funderar dock att se klart filmen Horton som jag och lillebrorsan började se på när vi var i Dalarna, men såg aldrig klart den. Ska nog göra det och bara ta det lugnt ikväll. Imorgon är jag ju ledig, men ska iväg till tandläkaren och fixa tändera. Innan ska jag iväg till IKEA åter igen..haha..Herregud! Det blir ett tight tidsschema för mig imorgon. Ska kanske, kanske, kanske träffa min bror också. Är fortfarande en fråga.


  


Nåja, har för en liten stund sedan läst klart SOLO tidningen. Jag får jämt något kul när jag köper den, och denna gång vart det ett Duo Lipgloss... Okej, men nu ska jag bara kolla ut en till film jag vill se..hmm..


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0