En tur till stan.

Ja, vart ska jag börja. Jobbade mitt korta pass idag 7-12. Jätteskönt faktiskt, så efter det drog jag in till stan för att träffa Karina (som var sen) fast på vägen in till stan så stötte jag på en gammal, gammal klasskompis från grundskolan. Det var kul.
 
Hur som helst när till slut lilla la princesa hade kommit in så gjorde vi några ärenden som hon behövde göra och efter det drog vi till Taco bar och käkade lunch. Tjejen som tog våra beställning trodde av någon konstig anledning att vi inte kunde svenska så jag tänkte..jaha, varför pratar hon engelska med oss? När jag sedan frågade Karina något på svenska så fattade hon att hon hade gjort bort sig och blev röd som en tomat..haha.. Jag vet inte, vi kanske såg ut som turister inte vet jag..

Köpte ett bokmärke på köpet.

Efter den goda lunchen så gled vi runt i en massa affärer och köpte lite grejer, mest den andra lille filuren hittade lite kläder och grejer till sin mamma. Innan vi åkte hem så gick vi till Åhlens för att kolla lite på pocket böcker. Så efter en lång stund av en massa fram och tillbaka så beslöt jag mig att köpa två böcker - En röd liten fågel i juletid och Den förfördas hemlighet. Får se om jag klarar mig igenom någon av dem.

Jag har ju för sjutton min Pelé bok kvar.. Aja, bror min har varit över på middag idag och det var trevligt att ha lilla familjen tillsammans igen.. okej men nu ska jag se lite på American Idol. Ha det bra!

God natt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0