Lördag

Sitter just nu på balkongen och tittar ut över den fina utsikten. Solen håller ju att gå ner nu också, ska snart börja röra mig in. Idag har jag inte gjort någonting alls, vaknade upp runt klockan åtta imorse och sedan runt halv elva igen. Strax innan mamma skulle åka. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt sorterat lite tvätt och slappat framför tv:n och datan. Har pratat lite snabbt med en kompis, Silvija, som ringde. Hon var på jobbet och undra om det var min helg att jobba, men NOPE faktiskt inte.

På eftermiddagen så gjorde jag lite gott - gott. Grädde blandat med lingon sedan gjorde jag en liten fruktsallad. Blandade därefter dessa två grejer (fruktsalladen och lingongrädden) och det vart JÄTTEGOTT. Det vart faktiskt bra.

  



Lilla Karina (la princesa) ringde nyss, hon var på väg ut nu efter jobbet. Hon är tokig med tanke på att hon jobbar hela dagen imorgon.. Loca.. Nåja, bara hon kommer i tid imorgon så..haha.. Hon börjar 07.00. Nä, nu kanske jag ska dra mig inåt börjar frysa, ska börja bränna Silvijas skivor som hon vill ha.

Nu börjar nedräkningen till min semester vilket är om två veckor. Jippi, och min födelsedag börjar närma sig också! Ska in och göra lite käk. Senare så ska jag väl försöka fortsätta att läsa min bok. Men jag skjuter nog in ett till inlägg lite senare..

Later..<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0