Glädjen försvann..

Ja, idag har jag haft en ledig dag och som ni vet köpte jag en bok i söndags. Har läst den boken hela dagen idag. Så nu har jag kommit jättelångt och jag är jättestolt över mig själv. Människor som verkligen känner mig vet att jag ALDRIG läser, men de här boken fångade min uppmärksamhet. Har inte kollat på tv förrän nu och kolla vad klockan är. Boken har gjort på mig på gott humör och att jag fick sova ordentligen från måndag till tisdag så jag var utvilad igår (tisdag). Fick även komplimanger för att jag var så glad på jobbet igår.

På kvällen vart jag ännu gladare för då kom Giselas lilla syster hit för att få hjälp med att skriva sin första CV, för att kunna söka jobb och det hjälpte jag henne mer än gärna med. Under tiden hon skrev den höll jag på att rita min blivande tatuering. Fick lite tatuerings tidningar av Danyelee (en kompis som jag ska tatuera mig med) från jobbet igår. Så jag köpte lite smörpapper och satt och ritade ihop lite grejer. Vart jättefint.

Som sagt var ledig idag, och nu på kvällen så tog jag mig ett varmt bad och fortsatte att bara läsa. Har läst över 150 sidor och jag började på sida 35. Boken innehåller lite mer än 400  sidor. Så jag tycker jag var duktig i alla fall. Okej jag har varit på väldigt gott humör och sedan ikväll hände en lite grej bara som fick mig att bli lite av allt; sur, irriterad, besviken och ledsen. Jag hade gjort ett fel jag var medveten om när jag blev påmind. Försökte att gott göra det genom att fixa det, men det slutade med att jag fick en "smäll i ansiktet" (ett uttryck). Så kändes det som i alla fall vilket gjorde mig arg och sa en massa saker.

Men när folk förstör när jag försöker gott göra det jag gjort fel så blir jag besviken och arg. Jag försöker hjälpa och glädja alla omkring mig, men som vanligt blir aldrig folk nöjda. Hur som helst, ska bara strunta i det just nu för jag har inge lust att haka upp mig på en sådan sak. Tänkte kolla lite på tv nu innan jag ska sova, mitt hår är fortfarande lite fuktigt.

Ha det bra! <3

Kommentarer
Postat av: mamita

Gumman!

Det fixar sig.

Besos y embrasos

Tu mamita

2008-12-04 @ 11:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0