Ljudet av ditt hjärta - (bok nr 3)


Åter igen, jag upptäckte idag att det var andra advent i söndags. Alltså herregud vad tiden går fort. Okej, men idag så var jag snabbt in till stan och handlade boken nummer 3 till mig och Karina - Ljudet av ditt hjärta. Den har i alla fall börjat bra och det har varit roligt att läsa de första 33 sidorna. Men vi får se hur det kommer att gå.

Sedan har jag träffat min pappa, det var faktiskt jättetrevligt. Just nu så sitter jag och tittar lite på en film, men jag ska strax ta upp läsningen och läsa vidare. Om ni undrar varför jag skriver mycket mindre nu så har ni svaret. Den här boken har fångat min uppmärksamhet att jag blir tokig i den. Det står till och med på första bokens baksida att den här serien är - beroende framkallande. Den här boken har allt från humor, kärlek, action, drama och spänning. Jag älskar den och rekomenderar den verkligen till folk som har sett filmen Twilight.

Nåja, ska fortsätta se klart filmen bara och sedan kanske lägga mig och läsa ett tag antar jag. Imorgon är det dags att jobba igen så jag slänger nog inte ett inlägg imorgon igen!

God natt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0