Snart är det JUL!

OH MADRE MÌA!

Jag är helt chockad nästan. Alltså som en kompis upprepar hela tiden. Det är snart jul om bara några dagar. Jag känner mig så himla stressad verkligen och det är skit jobbigt. Har varit i stan med två kompisar och både julhandlat och käkat. Det var faktiskt jättetrevligt och roligt. Träffade även en arbetskollega och en annan kompis. Fast det som var ganska roligt var att det faktiskt inte var så himla mycket människor som man trodde det skulle vara. Okej, men lönen har inte hunnit komma än, så man borde egentligen passa på att köpa nu när det inte är så mycket folk.

Jag har hittat presenter till några i familjen, men jag vill ge så mycket fast alla är så himla svåra. För man vet ju liksom inte vad dem vill ha. Nåja, annars idag då?! Jo jag och mamma försöker få upp granen, men det är väl lite grejer som vi måste fixa först. Jag skulle ha slagit in mina presenter också, men har ej hunnit det än. Vi får se jag kommer säkert göra det snart. Så jag blir av med det.

I veckan så har jag jobbat alla dagar och en massa extra pass. I tisdags jobbade jag hela dagen men på rasten så var jag hos en kompis. Passade på att käka och bara umgås då. Sedan var det bara att släpa sig tillbaka till jobbet igen.

Ska lägga in ett kort på granen om den hinner bli klar imorgon. Den är faktiskt ganska mysig, måste bara klä den. Mamma slängde ju den förra granen så nu har vi köpt en ny. Vi ska även upp på vinden imorgon och leta efter yttligare fler julpynt. Känns dock lite onödigt eftersom snart är julen här och snart slut...haha, men men spelar roll. Nå, jag skriver imorgon igen! Tills dessa får nu ha det så bra!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0