Sorry, söndag 28/12

God fortsättning allesammans!

Herregud alltså, jag har typ aldrig ork att skriva för jag är alltid så upptagen eller för trött och lat för att skriva. På julafton så firade jag med både min äldre och min yngre bror, min pappa och hans fästmö, sedan så var lilla Romeo (storebrorsans hund) med också. Vi hade faktiskt jättekul och det var väldigt mysigt. Fick fina härliga julklappar och det var bara helt underbart!. Allt var perfekt den dagen förutom en sak och det var att snön inte hade kommit vilket var lite trist.

På juldagen så åkte vi hem till mamma och firade. Det var också trevligt, åt god mat bägge dagarna. Så jag tycker absolut att julafton och juldagen vart två underbara dagar med familjen. Jag jobbade även på julafton tidigare som ni kanske minns, men det var ju bara till kl.12.00 så det var faktiskt ganska okej.

Nu har jag jobbat fredag, lördag, idag söndag och sedan imorgon måndag. Jag är helt slut, men jag får försöka hålla ut. Ska sedan ta itu med min räkningar imorgon. Jobbar inte så värst länge heller. Så det är ganska skönt. Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu. Måste först borsta tänderna nu. Tänkte lägga in bilder på julgranen som faktiskt mamma har klätt och sedan berätta vad jag fick i julklapp, men det kan jag ta imorgon! JAG LOVAR att skriva imorgon!

God Natt på er!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0