En hemma torsdagskväll..

Oj, oj..inget speciellt har hänt idag. Har bara jobbat 07.00-14.00 och det gick väl bra antar jag. Det var en kort dag, men den gick snabbt. Jobbade aldrig över idag, de behövde tydligen ingen extra personal ikväll. Så på sätt och vis så var det väl ganska skönt för min del, hade börjat ångra mig lite. Fast nåja nu spelar det inge roll. Idag när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett vykort från querida mamita. Det var ett jättefint kort som hon skickade. Hon skrev att dem hade både soligt och varmt där nere. Vykortet skrev hon den 1 februari, men kom idag så den här veckan har de eller ska de åka till Santa Cruz. Det är tydligen en stor karneval. Sådant skulle jag också vilja se. De har varit på stranden och kring stan. Sedan i söndags åt de tydligen ha middag på Casinot. Det är bra att hon njuter av vädret och av sin semester överhuvudtaget. Hon är en liten kämpe min mamma.

Hur som helst ikväll så ska jag bara vara hemma. Har i alla fall inte tänkt att gå ut. Det var ganska kallt idag. När viden blåste så fick man ont i huvudet. Jag fick det i alla fall, för det var sådana kalla vindar tycker jag. Det regnade ju även lite imorse eller mer duggade. Har dock inte kollat vädret för imorgon fast jag hoppas på så mycket finare. Ska heller inte hoppas för mycket. Som sagt ska bara vara hemma och ta det lugnt. Hade tänkt att se på Las Vegas ikväll och CSI: Miami, som förresten har seriestar nu på Söndag Kl:21.30. Mmm, Adam Rodriguez, en grymt söt och snygg kille i den serien. Från Puerto Rico och Kuba, han är så söt. =) Hur kan latinoamerikaner alltid vara så söta och snygga?

Imorgon är det fredag och då ska jag sova ut för på eftermiddagen kommer brorsan och Romeo (hunden). Världens finaste och sötaste Chiuaua. De ska bo med mig i helgen. Fast i ju för sig så jobbar jag helgen så jag får dock inte se dem så himla mycket, men jag ska försöka umgås med dem när jag är ledig på lördags kväll till exempel. Håller på och planerar middagen inför imorgon kväll. Vi får se vad det blir för gott.

Aja, innan jag avslutar måste jag ge ett bra tips på en jättefin och bra låt, jag lovar. Sångerskan heter Taylor Swift och låten heter I'd Lie. Jag vet inte om någon kanske har hört den tidigare, men för mig var det första gången i förrigår och jag älskade den. Den var jättefin och mysig. Här en låten på You Tube som man bara kan lyssna på:

http://www.youtube.com/watch?v=sGTxtdUCIWY

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0