Ett samtal från en gammal vän => Telefon terror

God kväll..

Hade precis gått och handlat. Satte mig sedan ner och tittade på tv då jag plötsligt fick ett samtal av Malin, min gamla barndomskompis. Hon var nämligen på besök hos sin storesyster så vi bestämde oss för att träffas och gick därefter och käkade pizza och snackade en massa. Nu för tiden så träffas vi nästan aldrig, så det var jättetrevligt att träffa henne. När vi hade käkat klart så gick vi till mig för att hämta mitt busskort och därefter åkte vi bussen hem till henne. Vi satt och kollade på Christine, Vänner, Gossip girl och början på I huvudet på Gynning. Helt plötsligt fick jag en massa meddelanden från ingenstans. Rena telefon terror. Det var nämlingen min lilla kompis Karina som hade tråkigt när hon väntade på bussen. Som sagt hon är så sjukt rolig den här tjejen alltså. Skickade en massa skumma meddelanden.

Så idag har jag bara varit hemma och träffat Malin. Är hemma nu och har precis kollat klart på Brothers and Sisters. Så det blev ingen vila för mig på dagen och därför hade jag tänkt att gå och lägga mig lite tidigare så jag får lite sömn. Imorgon ska jag ju på bio med brorsan, lillebrorsan och pappa. Har nämnt det tidigare och innan så ska vi gå och käka på Jensen's Biff Hus. Älskar äta där, det är så god mat.

Hur som helst, jag ska gå och borsta tänderna nu. Ska sova sedan, för vi ska träffas klockan 12.00 imorgon bitti inne i stan så.

God Natt..
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0