Fredag

God Kväll..

Just nu är min querida hermanito aqui, med andra ord så är min kära bror här. Han ligger ute i vardagsrummet och kollar på tv tillsammans med sin hund *Romeo*, och jag är ligger inne på mitt rum i sängen med min laptop och kollar på tv jag med. Kollar på ännu en såpa, Glamour. Vi har varit och handlat lite mat och sådant inför helgen. Ska snart gå och handla middagen..uscha..pizza. Ingen av oss orkar laga någon riktig mat så vi tar något enkelt.

Igår kollade jag på Las Vegas ju och det slutade ju så sjukt, fortsättning följer, och jag hatar att det slutade så. Måste vänta till mars nu för de nya avsnitten. Så nu försöker jag se om någon har lagt in de nya avsnitten på you tube fast det har ingen gjort. Det finns bara en trailer som någon har lagt in och då vet man på ett ungefär vad som kommer att hända.

Kollade runt lite på elgigantens internetsida och då hittade jag en mobiltelefon jag gillade, men jag ska inte köpa den. Jag tittade bara på den och blev förtjust över den.
Me like, but won't buy

image43 Samsung SGH-F330
Den går på några tusen, men den är fin och jag gillar den. Åter igen, jag ska inte köpa den så oroa er inte mina vänner. Blev bara så förtjust i den inget mer.

Har däremot kollat på att köpa mig en ny tv, kan visa senare vad jag hade tänkt mig. Det är bara för att min är så gammal nu att jag känner bara att den tar plats och jag vill ha något mindre. Min kontroll jag har till tv:n är väl inte den absolut bästa, men den funkar. Fast den orginala kontrollen funkar inte så jag har en tillfällig kontroll som jag har haft ett tag nu. Nåja, jag lägger in en bild senare som visar hur den ser ut.

Har en söt liten hund brevid mig och sover på en ut av mina kuddar alldeles brevid mig. Nu stor brorsan här också och vill att vi ska gå och handla. Han är hungrig och hunden trampar runt på mig. Eftersom han är så liten så gör det inte ont utan tvärtom det kittlas. Hur som helst, jag ska väl göra mig i ordning så vi kan gå.. Skriver senare..

<3

Kommentarer
Postat av: Joakim

"Åter igen, jag ska inte köpa den så oroa er inte mina vänner" - haha, jag tror jag vet vem du tänker på :P

2008-02-09 @ 13:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0