Fredagkväll..=)

Hello..

Ey, det är fredagkväll och allt..lite glada miner va?! För mig? Hmm, nja okej..men jag ska faktiskt jobba helgen så jag vet inte om jag ska vara super glad. Men för er som är lediga kan jag väl visa ett litet smile..=)

Just nu sitter jag och lyssnar på en ny låt Omarion feat.Voltio, Wyclef Jean - Coqui och det är en låt i min smak. Gillar den jättemycket. Det är en soundtrack låt från *Feel The Noise* som jag nu äntligen har sett. Jag älskar den verkligen. Har en sådan snäll kompis som fick sin brorsa att fixa den åt mig, samt *I Am Legend* också. Har sett båda dessa filmer idag när jag kom hem från jobbet. Uscha, de båda är så grymt bra på sina egna sätt. Tack Joakim =)

Feel The Noise
Filmen får * * * * (fyra stjärnor)
- Gillar eller älskar musiken (reggaeton)..
- Handligen var bra..
- Att den visar en annan sida av latinskdans stil som är ganska okänd för andra..
- Filmens handling gick lite för snabbt fram..
- Gillar platsen som filmen utspelar sig i (den ska i filmen utspela sig i Puerto Rico, men jag vet inte om den är filmad i Rico. Fast det är väldigt vacker och får en vilja åka utomlands)



I Am Legend
Filmen får * * * * * (fem stjärnor)
- Älskar handligen
- Den var jättespännande, kunde hoppa till då och då..(jag brukar i vanliga fall gömma mig undertäcket
=)..)
- Sorglig, fast jag grät aldrig. Skulle kunnat göra det i en viss scen. Var i alla fall nära på.
- Den är så himla bra gjord
- Gillar att det är mycket oväntade saker hela tiden..
Något som jag märkte under filmen var att Will Smiths egna dotter är med och spelar hans dotter i filmen. Såg det aldrig i början, men jag kände igen henne ganska väl efter ett tag. Kanske alla hans ungar kommer att vara med i hans filmer nu mera. Det är bara att se efter i varje film..;-)



Så det har jag gjort idag. Kollat på film och jobbat såklart. Det var en rolig dag faktiskt och det är så mycket just nu också, vilket gör mig ännu gladare. Kan inte avslöja för mycket, utan får se. Allt på jobbet är bara bra. Jobbar lite mindre nästa vecka, men får se om jag kan skaffa fram lite fler pass från min "chef/samordnare". Hade velat jobba lite extra, men jag får se om jag känner för.

Ikväll ska jag vara hemma måste sova ordentligt för jag ska upp tidigt imorgon, börjar nämligen 07.00. Ska se en annan film på tv3 senare. Får se om jag ser klart hela. Igår jobbade jag kväll och det gick också bra, kollade på Criminal Minds och bara slappade. Nåja, ska gå och tvätta håret nu..

Buenas Noches
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0