Home sweet home..

Home sweet home for my dear mother..

Idag är det en vanlig tisdag, eller inte. För idag så kommer min mamma hem och jag är jätteglad. Slipper vara ensam och allt ni vet. Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte om hon kommer hem idag. Det är antingen ikväll eller imorgon, men min mamma sa idag, tisdag den 12:e. Fast hennes fästman sa onsdag. Förhoppningsvis så kommer dem ikväll för det ser jag fram emot.

Okej, jag skulle åkt till stan idag fast det blev aldrig av. Jag har en kompis som jag älskar oerhört mycket, men hon sover något enormt. Vi har bestämt många gånger att åka till stan, men hon sover för länge på dagarn. Hade velat åka tidigt till stan imorse eftersom mamma kommer hem så jag har fortfarande lite att göra tills dess. Hur som helst så blev det inte av idag. Hon ska iväg senare, men jag har inte den tiden så. Hon förtjänar självklart sin sömn eftersom hon jobbar kvällar/nätter. Det är jätteviktigt att hon får sin sömn, annars klarar hon inte allt. Jag jobbar ju dagar och kvällar fast till senast 21.00, men hon jobbar ju till 00.00 eller 01.00. Så hon har jobbigare arbetssituationer. Nåja, stan blir en annan dag.

Måste börja planera min födelsedagspresent till min storebror. Han fyller år nästa vecka på söndag, den 24 februari. Vet faktiskt inte vad jag ska köpa fast det ska bli något lite speciellt hoppas jag. Har inte riktigt bestämt mig än, men visserligen så har jag väl några ideér som jag skulle kunna tänka mig. Och om bara några dagar så är det Alla Hjärtans Dag.

Nu har jag tittat på flera nya tv apparater som jag skulle vilja ha, vissa lite billigare och andra lite dyrare.

   

Vet inte vilka av dessa jag skulle vilja ha, men jag har bestämt mig att i mars ska jag köpa en ny tv. Får se vilken ut av dessa tre de ska bli.

Ska städa nu, men vi jag skriver lite senare....

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0