Lördag - Mc Donalds => uscha..

Idag träffade jag en gammal klasskompis som jag tog examen med förra sommaren. Har inte träffats sedan dess, så jag frågade henne när vi skulle träffas och det blev idag. Som vanliga blev jag sen eftersom jag hade inte hört något från henne under hela dagen så jag tänkte ifall hon hade backat ur. Men vi träffades och det var jättekul. Nåja, meningen var att vi tänkte käka något gott, men alla lite finare ställen var propp fullt med folk och till slut gav vi upp. Båda var ganska hungriga så det blev uschiga Mc Donalds. Jag gillar verkligen inte Mc Donalds. Fast det värsta var att det luktade jättemycket piss när man gick närheten av toaletterna. Det var så äckligt..bläää..!!!!!

Hur som helst hade tänkt att köpa present till brorsan, men jag kom ej på vad jag skulle köpa. Det är ju så svårt att köpa något till en människa som bara vill ha ett speciellt schampo som han vill att vi ska beställa från England. Alltså kan han typ inte säga att han önskar sig något som kläder eller skor. Det hade ju varit så mycket lättare, förstår mig inte på honom ibland. Kommer på så konstiga presenter..=) Fast jag vet fortfarande inte vad jag ska ge till honom i present, han blir nämligen 25 år. Vi får se, får fortsätta tänka.. Köpte något annat i stan i alla fall, två plånböcker. Har så länge velat ha en ny, men nu blev det två istället.

Haha, ajuste idag så frågade även min kompis Giselas storebrorsa, Marre, mig om jag och min bror skulle vilja följa med han och hans tjej, Issa, och bowla nu i veckan. Han frågade först om helgen, men eftersom min brorsa fyller år så ska vi i familjen dit och fira honom. Jag jobbar ju även på söndag 16.00-21.00. Vi får väl se vilken dag det blir, troligen tisdag. Det roligaste är att Issa hans tjej har trackatserat mig med en massa meddelanden hela denna vecka, hon är helt galen. Ska bli intressant att träffa henne.

Hur som helst, just nu sitter jag och tittar på Miami Ink. Jag har börjat gilla det programmet, kul att se när folk tatuerar sig. Vissa kan göra galet stora tatueringar, hela ryggen shit.. Ska se klart det, skriver senare..

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0