Måndag igen..en ny vecka.

Helgen har varit lugn och det har varit skönt. Denna vecka så är det lite mer att göra. Jobbar mycket och allt. Började 16.00 idag så jag passade på att ta det lugnt imorse. Jag låg i sängen och kollade på film, "Stomp the yard", oh den filmen är så oerhört bra. Det är en film jag verkligen gillar. Skulle kunna se den fler gånger. Igår kväll tittade jag på "Save the last dance 2" och det är också en film jag verkligen gillar. Båda filmerna har en väldigt duktig och söt skådespelare Columbus Short. Han är en av huvudrollerna i båda filmerna. Även Ne-Yo dyker upp i båda filmerna också. Så både imorse och igår var det filmkväll och filmmorgon =).

Idag var det även lönings dag. Är helt nöjd, men nu är det dags för att betala hyran, räkningar och allt. Nå, vad kan man säga Es la vida (det är livet).

Just nu sitter jag och tittar på Mannen som talar med hundar. Jag älskar se det programmet, beundrar hela programmet och allt. Ska börjar göra mig i ordning snart för jag ska nämligen upp tidigt imorgon bitti och allt, så jag ska gå och lägga mig tidigare. Imorgon vet jag inte vad som händer, men vi får väl se. Jag slutar tidigt och det är jätteskönt. Måste börja rensa rummet om jag någon gång ska få ordning på det. Jag har tid imorgon, sedan så får vi väl se.

Nåja, ha det bra! Sov gott..=)

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0