Onsdag

Jobb, jobb och jobb =)

Idag har jag jobbat kväll 16-20 och det var väl okej. Gick ganska snabbt, träffade även en kompis på jobbet som jag inte har sett på säkert 3 veckor. Det var faktiskt kul, hon är också timmis och jobbar oftast på en helt annan plan och andra avdelningar än vad jag gör. Vi har alltid velat jobba tillsammans, men har fått den oturen att vi aldrig i stortsett fått göra det. Visserligen har vi fått jobba kanske max 3 timmar tillsammans men inte liksom en hel dag eller en hel kväll. Det är synd..!

Imorgon jobbar jag igen,kan hända att jag jobbar lite extra. Vilket betyder att jag kanske jobbar utöver mitt arbetspass imorgon. Jag har nämligen erbjudit mig att jobba över ifall det skulle behövas. Vi får ser hur det blir.

Nu ikväll så har jag annars bra tagit det lugnt, har tagit en dusch och sitter just nu och kollar på lite tv och sitter vid datan. Och tidigare innan jag gick till jobbet så var jag bara hemma och tog det lugnt då med. Ska snart gå och lägg mig för jag ska upp tidigt imorgon, men vi får se! Jag kanske hittar något intressant att titta på vid 22.00 tiden. Jag saknar nämligen aldrig sömn, men det är ju ändå viktigt att sova ordentligt. Jag tycker dem här 3 dagar som har gått  har gått förbi jättesnabbt. Men det är väl bra på sätt och vis, fast det är lite synd ändå.

Aja ska gå och borsta tänderna nu, ha en trevlig kväll!
God Natt!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0