Regnig Tisdag..kort dag.

Promenerade hem med en massa regndroppar som bara hamnade i ansikte, uscha för vädret idag.

Idag har jag jobbat, det vart en kort dag på jobbet. Gillar inte korta dagar, men nu blev det de ialla fall. Som vanligt så började min lilla söta ängel Karina jobba kl.11.00, med andra ord så löser hon av den som slutar 12 (vilket var jag idag). Vi gillar jobba tillsammans, pratar om kärlek, drama och bara skämtar runt. Vi är väldigt öppna mot varandra, eller hon är. Hon har berättat om alla sina kärlekar och all drama. Med andra ord så prata vi mycket när vi jobbar och vi pratar verkligen om allt. Hon är även en person som alltid ser när något är annorlunda med mig, om jag beteer mig konstigt eller om något har hänt. Ni hade gillat henne, hon är jättesnäll och vi skojar jättemycket.

Hur som helst, senare så börjar en annan kompis till mig 16.00 så henne hinner jag inte alls träffa och det suger verkligen. Det var hon som skickade ett meddelande till mig i helgen. Hon är lite orolig för mig. Det finns en anledning till att hon är det, men det kan jag berätta sedan någon gång när jag fått reda på om det finns något att vara orolig för. Det är inget allvarligt egentligen, utan en pytten liten grej bara på sätt och vis. Hon är en omtänksam person hon med. Alla jag jobbar med på mina två avdelningar är helt underbara. Vi är som en hel stor familj faktiskt. Har lite extra mammor här och där, lite bröder och systrar också. Vi skojar mycket på det sättet. Jag är nämligen yngst på HELA huset...Nice..va?! =)

Nåja som tidigare skrev, det är regnigt och trist idag. Ska snart gå och handla, ska sedan lägga mig och vila en stund. Jag har sovit jättedåligt i natt. Vet ej varför, men jag hade sjukt svårt att somna. Jag vaknade till och med innan mina väckar klockor ringde. Jag förstod ingenting. Hur som helst jag blev jättetrött när jag kom hem och känner att min kropp måste vila...orkar knappt hålla ögonen öppna. På jobbet var jag inte trött, men när jag kom hem blev jag det. Det var väl för att jag kopplade av. Ska väl ta mig en tupplur sedan.

Skriver något sedan kanske..

Chao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0