12 h pass..

God kväll..

Måste inleda med att säga till den som kommenterade det förra inlägget. Anledningen till att jag skrev mycket är för att min familj och mina släktingar samt några vänner jag inte träffar ofta ska få veta saker om hur mina dagar ser ut och så. Om du är någon vän eller inte någon alls jag känner så bör du veta att det inte är tvång att läsa min blogg. Jag kommer fortsätta skriva långa inlägg. Min blogg är inget gästinlägg som bara skrivs på några rader..tyvärr.

Hur som helst. Idag har jag jobbat ett 12 h pass.. Det har tack och lov gått bra idag. Visserligen har det varit en lång dag och man har längtat hela dagen på att få gå hem, men jag har jobbat med bra och goa människor. Även mina gamlingar är så underbart söt och trevliga. Som sagt jag trivs så mycket på mitt jobb. Nästa vecka ska jag lämna "min" avdelning, som jag brukar kalla den. Nej, människor jag ska inte sluta eller få sparken. Fast nästa vecka så ska de flytta upp mig till en annan avdelning i 2 veckor, vilket de från min tidigare avdelning inte alls tyckte om. Dem är så söta när de säger så. Jag blir så glad av att höra sådana positiva kommentarer och uttryck från dem. Jag har en väldigt god nyhet som jag tänkte berätta för er imorgon eller på måndag. Orkar inte förklara det just nu. Men det som är så bra är att jag inte är orolig över att få arbeta med nytt folk utan nu får jag gå tillbaka till dem jag började jobba med. Och när de fick höra att jag skulle jobba med dem så blev de glada.

Imorgon är det inget super långt pass jag jobbar som idag utan det är väl från 9.00-17.00. Så det är ganska skönt faktiskt. Men, men..just nu sitter jag och glor lite på Sagan Om De Två Tornen, som går på tv 4 just nu. Ska absolut inte se klart hela. Måste gå och göra mig i ordning redan nu eftersom jag är så trött.

Ni får väl ha det så bra. Skriver nog mer imorgon.
Sov Så Gott!

Chao, Buenas Noches

Kommentarer
Postat av: Jocke

bra Marre, fortsätt skriv långa inlägg!
you go girl! ;)

2008-01-05 @ 22:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0