Återsamlings kväll..

God kväll!

Igår kväll så träffade jag några kompisar; Gisela, Matilda och Angelica, samt en kompis till Angelica som vi andra också känner Bella. En skit härlig tjej. Det är en barndoms kompis till Angelica. Vi hade en jättetrevlig kväll hemma hos Angelica. När vi först kom dit så åkte vi och handlade inför middagen .Vi lagade en Wokgryta med kyckling och drack gott vitt vin till. Det var väldigt trevligt. Snackade väldigt  mycket om en massa grejer. Mycket hade hänt på 6 månader. Eller jag har ju träffat Gisela och Angelica, men Bella och Matilda har jag inte sett på ett tag. Hur som helst vi hade trevligt. *Jag kan rekommenderar Blue Nun (vitt vin)*. Vi åt även en god efterrätt också..choklad-kladdkaka med lite glass till. Det var suveränt gott faktiskt.

Bee Movie var i alla fall en jättebra film och den var så grymt rolig. Visserligen råkade jag somna i ca.5 minuter, men det var för att jag hade sovit så pass dåligt den natten. Så jag somnade inte för att den var tråkig, utan bara för att jag hade sovit dåligt. Filmen var verkligen bra och rolig. Det som var lite synd var väl att det sprang ut och in ett par små killar från bion. De hade betalat för att se en film, men sedan springer de runt och kollar vad det finns för andra filmer att se. De höll på att springa fram och tillbaka mellan Bee Movie och Alien filmen. Det roligaste var att i nästan slutet på filmen så stängdes hela filmen av pga. fel eller något. Så vi fick sitta i typ 5-10 minuter innan den sattes på igen. Det var lite surt, men det ordnade sig tillslut.

Idag har jag bara jobbat kväll och det var väl okej antar jag. Jag jobbade på en avdelning som jag inte är så van vid. Började nämligen på den avdelningen, men det har hänt så mycket sedan jag sist jobbade där. Imorgon jobbar jag dock inte så länge. Börjar 8 och slutar 15.30. Brorsan ska även komma på besök och vi ska plocka ner granen imorgon också. Så det blir en bra dag imorgon.

Hur som helst, jag måste gå nu för jag ska upp tidigt imorgon igen och jobba. Måste få min sömn.

Sov Så gott mina vänner!
Skriver kanske imorgon!
Chaoo..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0