Bio Kväll..

Tjenixen..!

Idag jobbade jag, det var dock en väldigt slapp dag. Fast helt okej ändå..På rasten idag så gick jag till ett vilorum vi har på jobbet, och där finns det även en massagestol. Uscha, den var inte alls bra. Den tog ingeting alls, den gav mig bara en massa ryggsmärta. Det gjorde ont, plus att jag var för kort att sitta i den. Så mycket tog i huvudet istället för axlarna. Nej, usch det var hemskt.

Ikväll så var jag på bio med mina bröder och min storebrors kompis barn. Det var jättekul och filmen var jättebra. Sedan gjorde jag en repris, somnade under filmen.(Tog mig en lite tupplur) Som vanligt i ca. 5-10 minuter. Det var faktiskt jätteskönt, men det var lite synd att jag missade lite av filmen. De andra tyckte att det var jättekul att jag somnade. Fast jag har ju ändå varit vaken sedan 05.30 imorse.

Om jag fick ge filmen betyg så hade jag gett den  fem * utan av fem - * * * * *
- Den var väldigt spännande..
- Den hade humor..
- Det fanns action..
- En bra handling
- Bra gjord

image39

En bra film, många kan se den om man gillar Spännande Filmer..

Jag tänkte börja betyg sätta filmer jag går och ser på bio. Även kommentera och säga vad jag tycker om dem.


Hur som helst det var en otroligt bra film och vi käkade god mat innan också. Ska snart gå på bio igen. Jag ska inte avslöja vilken, utan det får ni reda på efter jag har sett den =)
Just nu...sitter jag och kollar på en svensk film som heter - Vem Älskar Yngve Frej? (svt 2)
Okej det är inte vanligt att jag sitter och tittar på en sådan film, men anledningen till att jag tittar är för att min morfar är med i den. Så det är bara för att se min morfar egentligen. Det finns lite likheter mellan honom och min mamma. Visserligen så är min moster också säkert lik honom, men nu var det så länge sedan jag såg henne sist fast de båda har nog lite drag och likheter från honom.

Ska se klart filmen nu och därefter gör mig i ordning..ska upp tidigt imorgon bittig igen..börjar 07:00 och slutar 15:00 också. Så det blir bra, är även ledig på måndag =)
Ha en trevlig kväll..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0