Lång arbetsdag

God kväll..

Idag har jag jobbat hela dagen. En lång arbetsdag. Det har varit mycket att göra, nej jag skoja bara. Fast det har faktiskt varit en helt okej dag idag. Arbeta med mycket bra människor och träffat samt umgåtts med arbetskollegor som jag inte har sett på ett tag.

Nåja, dagen är över och just nu så tittar jag på en ny serie på kanal 5. Vet inte riktigt vad den heter eftersom jag inte sett den från början, men den verkar lite skum. Tidigare så tittade jag på Heroes som går på tv 4. Det var faktiskt ett jättespännande avsnitt, men det var väl typiskt att det just var det sista för säsongen. Det slutade jättebra. Nu måste jag vänta enda till hösten för att få se fortsättningen. Det är lite jobbigt.

Nå, imorgon är jag ledig igen och då ska jag förmodligen träffa min pappa och lillbrorsa. Vi ska åka till Skärholmen och titta runt lite samt käka något. Jag sa att de kunde höra av sig ifall de skulle hitta på något och det är precis vad de har gjort också. Så det känns ganska skönt att jag imorgon då får sova ut ordentligt och bara umgås med pappa och dem lite. Vi har ju träffats nu ganska ofta och det känns jättebra faktiskt. Visserligen så är det inte alltid så att vi hittar på något, men vi träffas i alla fall och det är väl det viktigaste.

Ajuste jag glömde berätta att idag fick jag en egen hemtelefon. Så nu har jag ett eget hem nummer. Mina kompisar och min pappa behöver inte ringa hem till mig och mamma längre. Utan nu kan jag prata i min egna telefon och slippa behöva dela telefon med mamma eftersom vi ofta har telefonkrockar. Så det är väl lite skönt antar jag. Känner att jag mest kommer ha mitt egna privat liv på ett helt annat sätt. Det blir ju så, eller hur?

Aja, ska se lite på tv nu och sedan så ska jag väl sova eftersom jag har varit vaken sedan klockan 06:20. Måste sova lite så jag inte håller mig uppe för länge bara för att jag är ledig. Nåja, nu är det redan den andra januari. Tiden går minnsam allt snabbt. Måste ju snart ta ner våra julprylar.

Sov så gott allesammans, det ska i alla fall jag göra.!

God Natt..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du bör skriva kortare inlägg, allt för jobbigt att läsa så mycket text!

2008-01-04 @ 01:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0