Ledig Dag..

Halloj!

En ledig dag, lovely...

Idag är det min lediga dag och det är trevligt. Sov väl inte så där jättelänge. Först blev jag väckte imorse av att en ut av mina samordnare ringde och fråga ifall jag skulle vilja komma in och jobba på nu på morgonen. Klockan var väl 07.00 när hon ringde, men jag kunde inte. Det finns en anledning till varför. Ska berätta snart. Hur som helst, jag tänkte nej. Jag orkade verkligen inte. Har redan jobbat helgen och allt så jag vill vara ledig idag. Hur som helst så senare hade jag ställt väckarklockan bara för att jag skulle till jobbet en viss tid och kolla en sak jag misstänkt ha glömt i skåpet jag använde i helgen. Jag tror nämligen ett brev som jag fick i fredags ligger kvar där och jag är väl lite rädd att det ska försvinna. Men sedan så orkade jag inte hämta det imorse så jag struntade i det. Får se imorgon om det ligger kvar.

Igår träffade jag två kompisar, Gisela och Angelica. Pratade med Gisela i förrigår och vi bestämde att vi skulle träffas. Så igår kom Angelica och Gisela och hämtade upp mig. Sedan så åkte vi till Giselas storesyrras lägenhet. Där så käkade vi god Tacos med en jättegod guacamole som Angelica gjorde. Vi kollade även på Simpson the movie och den var jätterolig. Visserligen missade jag en lite bit i filmen bara för att jag somnade. Hade ju jobbat så jag var lite trött. Vi kollade innan på Spökhuset som gick på tv 4, men den tittade vi på innan. Kan i alla fall rekommendera Simpson filmen. Sedan var det ju jättetrevligt att träffa Angelica. Har inte träffat henne sedan hon åkte till Miami och Costa Rica. Hon var minsann brun, eller okej inte super duper brun. Fast självklart hade hon fått fin färg på sig. Själv ser jag mig som blek/brun. Man ser att jag är brun, men jag är ganska blek för att vara brun. Vi hade i alla fall väldigt trevligt igår. Saknar dem tiderna då vi umgicks mycket. Fast mycket har hänt de senaste 6 månaderna. Vi alla jobbar och går i skolan. Hur som helst, det var därför jag inte kunde jobba idag eftersom jag kom hem ganska sent igår och de ville att jag skulle komma in 07.00 imorse. Skulle bara fått sova två och en halv timme i natt annars. Jag ska egentligen inte vända på dygnen så här, men nu gjorde jag det i natt. Fick även svårt att sova när jag väl låg i sängen.

Jag ska träffa dem igen på torsdag. Då ska vi tre + Matilda ät middag hos Angelica. Har inte träffat Matilda sedan vi tog studenten så det ser jag faktiskt fram emot. Har saknat henne jättemycket faktiskt. Hon tjatar hela tiden om att vi ska ta en retur på våran resa till Dalarna som vi gjorde förra vintern. Då bilade vi fyra i snökaoset upp till Dalarna där jag har mitt sommarställe. Vi hade jättetrevligt och roligt sist. Resan hem gick ganska snabbt, men resan dit gick väl på 7 h eller något. Haha, fy f*n alltså. Åkte typ 30km/h hela vägen upp dit nästan. Alltså jag skojar inte vi körde skit sakta pga. snö ovädret. Det var en oförglömlig resa...

Nu måste jag börja göra mig i ordning för jag och hermanita linda Gisela ska gå på bio. Vi ska gå och se Bee Movie *Seinfeld*, ser fram emot den som f*n. Jag fick höra av e arbetskompis på jobbet att den var skitbra och att hon verkligen kunde rekommendera den. Så jag ser fram emot att se den nu. Sedan har jag då lovat en annat arbetskompis att berätta om den var bra eller inte. Men om det är Jerry Seinfeld som har gjort och själv spelar i den så måste den ju nästan vara jättebra. Den har även fått bra kritik.

Aja kan berätta sedan vad jag tyckte om den. Måste tyvärr gå nu..men jag skriver imorgon igen.

Byebye allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0