Lediga Måndagen

....

Dagen började enkelt, sov ut idag och det var ju något grymt skönt. Hade ingen kontakt med jobbet idag förutom att jag snabbt ringde och frågade min chef en sak, men därefter la jag huvudet på kudden igen och somnade om. Anledningen till att jag ringde tidigt var för att jag ville ha det jag skulle berätta för henne överstökat. Vaknade väl senare runt tolv sedan låg jag kvar bara för att det var skönt och kollade på tv. Sedan käkade jag frukost och efter det så har allt bara varit lugnt. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, men det är ganska skönt faktiskt. Har kollat på lite serier och suttit vid datan plus betalat räkningar. Den fina och vackra lönen kom ju i fredags, nu måste man spendera en del på räkningar och en del ska sparas och en del skall spenderas på allt möjligt. Det är det som gör det så farligt när man tjänar pengar. Fast ibland får man unna sig själv lite. När man jobbar som jag gör =).

Imorgon åker denna underbara människa bort i två veckor. Vad ska jag säga? Ehh..trevlig resa?! Ja, jag har väl inte så mycket till val. Du får åka till Teneriffa, medan jag får stanna i underliga Stockholm. Fast denna resa har du väl förtjänat och du kan lämna allt i två hela veckor. Trevlig resa mamma!

image40
Have a nice trip..!  =)

Lite Info Bara:
Igår fyllde Angelica 20 år, grattis till dig tjejen. Har glömt att gratulera en annan tjej. Den 23 januari runt kvart i två tiden på dagen så fick jag ett meddelande på telefonen av Jennifer som berättade att hon hade klarat av allt och äntligen fått sitt körkort. Grattis till dig med tjejen, som du kämpat och kämpat! Starkt kämpat!

Ska luta mig tillbaka i fåtöljen nu och finna något roligt på tv, ska snart äta!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0