Min Första hela lediga helg!

Tjena!


Jepp, rubriken stämmer. Detta är min första ledig helg sedan den 22-23 september. Jag tror jag berättade det innan, men det roliga är att alla frågar; Vad ska du göra för att fira det?

Ska jag säga ärligt vad jag har gjort? Absolut INGENTING, varför skulle jag vilja göra någonting. Varje gång när jag är ledig så gör jag ju hela tiden någonting. Träffar någon i familjen eller någon kompis osv. Så det känns skönt att slippa behöva göra något. I fredags var jag hemma och kollade på kriminalserier samt filmen Bad Boys 2. Den är ju så grymt rolig. Jag älskar den filmen, men jag har den också. Jag kollade även på Angel Eyes med Jennifer Lopez. Igår, lördag, så var jag i hemma först och kollade på film till kl.15.00. Senare så åkte jag till Täby centrum för att träffa min bror. Jag lämnade över tre filmer till honom, Freedom Writers - Dirty Dancing 2 - Take the lead. Det är tre jättebra filmer. Så dem tre filmerna lämnade jag över, sedan så köpte jag även en film jag länge velat se Shooter. Igår bestämde jag mig då för att köpa den. Sedan så gick vi och käkade pizza. Därefter så åkte jag hem för det fanns inte så mycket att göra. Alla affärer hade i stort sett stängt. Det var ju även jättedåligt väder. Det både regnade och blåste plus så var det kallt ute.

När jag kom hem så kollade jag först på Catwomen som gick på kanal 5, med en ut av mina absolut favorit skådisar: Benjamin Bratt. Jag kan tycka den filmen är både bra och dålig, men för det mesta är den faktiskt helt okej för min del. Den är väl lite överdriven, men jag kan gilla sånt ibland. När den var klar så tittade jag på Shooter som Mark Wahlberg är huvudrollen i. Jag säger bara det att den filmen är så grymt bra. Tittade även på den imorse också. Så mycket gillade jag den. Jag gillade den för att det var så mycket action i och att handlingen var lite verklig på sätt och vis. Massa saker som man vet kunde stämma in på så många verkliga händelser. Rekomenderar den till människor som gillar action.

Just nu vid tillfället så pratar jag med Gisela på telefon. Vi pratar strunt som vanlig. Kul med lite skvaller och sedan uppdaterar info om vad som har hänt den senaste veckan och så. Jag träffade nämlinge två gamla kompisar från skolan som jag inte har sett på 6-7 månader. Så jag blev tvungen att berätta det. Helt sjukt, det är så mycket som har hänt sedan dess. Det var jättetrevligt att träffa dem igen. Dem var även två som jag gick i samma skola som när jag var liten och även på gymnasiet. Det var bara en slump att jag träffade dem. Hur som helst så var det trevligt.

.............

Nu har jag nyligen bestämt med Gisela att träffa henne lite snabbt. Så det ska jag göra lite senare. Sedan ikväll så ska jag se på Cold Case, Thief och Without Trace. Jag börjar nämligen sent imorgon. Börjar inte förrän kl.16.00. Ska till jobbet och jobba fyra timmar bara.

Hur som helst. Ska städa rummer lite nu..
Vi hörs allesammans!


Bye bye..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0