Ut med Julen..

Tjenixen!

Ut med Julen..

Jag har märt att vi har inte haft någon vidare vinter i år. Jag menar hur kommer det sig att det är plus grader? Det är något som inte stämmer. Sedan så var det en väldigt snabb jul. Det känns som julen gick snabbt iväg. Vi hann i stortsett klä granen och lika snabbt ta ner den. Allt har liksom gått så fort. Fast det värsta är väl att det inte var någon snö på julafton eller nyårsafton. Det roligaste är att snön kom dagen efter nyårsafton. Jag tycker dock det är tråkigt att det inte finns någon snö för de mindre barnen. Okej, jag tänker kanske ganska långt fram, men jag hoppas det har kommit snö till sportlovet. För deras skull, de har ju inte haft så mycket att åka pulka på.

Idag så har jag bara jobbat. Det var lite trist, men det funkade. Är ganska trött ändå. Fast min bror var på besök hos oss och det var trevligt. Jag råkade somna en stund när han var här. Fast det gjorde inget, han är så van. Men idag tog vi ner granen och bar in alla julpynt till källaren. Så nu är julen helt borta hos oss.

Imorgon är det en ny dag och imorgon ska jag jobba hela dagen. Från klockan 07.00-21.00 så jobbar jag. Visserligen blir det en lång dag, men jag slipper vara på samma avdelning imorgon utan får gå tillbaka till min gamla vanliga avdelning på kvällen. Så det ska bli skönt.

Aja, ska lägga mig nu och ska även kanske, eller en stund till kolla lite på Sagan Om Konugens Återkomst som går på tv 4 just nu. Har ju hållt på sedan 20.00. Jag kan inte låta bli att titta på dessa filmer. Dem är ju så helt otroligt bra gjorda så det inte är sant..

Hur som helst....

God natt på er!


Kommentarer
Postat av: Johanna

GO natt :D

2008-01-12 @ 23:04:56
URL: http://frokenjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0