Arbetet har börjat..

Dagen började med att jag plötsligt kände en massa tidningar som låg i min säng och en hård tv kontroll i ryggen. Tydligen så hade jag glömt bort att stänga av tv igår och tidningarna höll jag på att läsa igår precis innan jag somnade. Köpte ju nya Vecko Revyn och Expressens Fredag. Så jag läste lite av dem igår, ska fortsätta senare ikväll. Städade ju även mitt rum igår. Ganska mycket gjordes tycker jag. Mamma har kämpat hela dagen och börjat med det ABSOLUT värsta - Förrådet. Oh madre mía, det kommer bli Kaos med det.

Aja, har iallafall varit i Sickla och då var jag till Elgiganten för att bara kolla på tv:n jag tänkte köpa, men den hade dem slut sålt så vi kollade på en massa andra och jag fann tre stycken som var ganska schyssta och som jag gillade. Fast vi får se, jag avvaktade idag. Så det blir nog inte något nytt till helgen ändå. Nåja, annars idag så har jag tagit det lugnt och det var så underbart skönt.

Imorgon så ska jag till Kungens Kurva och handla en STOR resväska. Sedan så ska jag vara så ful att jag ska "låna" min kompis små systrar. De ska hjälpa mig flytta lite grejer till grovsoporna imorgon, men okej jag är ganska schysst ändå. Dem kommer ju få pengar för besväret, så de tjänar på det.

Ska börja packa ner mina kläder och tomma alla lådor.
Ha en trevlig kväll!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0