Dagen började och slutade så här...

Vaknade klockan 5 imorse och tog mig en dusch. Sedan käkade jag lite frukost och sedan gjorde jag mig i ordning och allt för att gå till jobbet. Och det har varit en helt okej morgon på jobbet. Ska få det lite tufft nu på söndag och måndag, men allt är för flytten nästa vecka så jag får lida ett litet tag till.

Hur som helst sedan efter jobbet åkte jag och träffade min lillbror. Vi tog bussen ut till Djurgården och knatade iväg till Skansen. Har inte varit där på länge och har sett fram emot att få åka dit länge nu. Äntligen så fick jag åka dit och vi hade faktiskt jätteroligt. Fast jag gillar inte när djuren gömmer sig. Fan, det är så tråkigt. Men jag förstår dem att de gömmer sig. Djur med mycket päls klarar inte av värmen och håller sig nog till där det är lite svalare för dem. Gick även till Akvariet och det var jätte, jätteroligt. Stötte på en massa apor, coola fiskar, ormar, fåglar, spindlar, hajar, krokodolier och andra små snuskiga- läskiga kryp och djur.

Efter allt på Skansen så var det varmt och vi kände att det kanske räckte för idag. Vi tänkte ta Djurgårdsfärjan tillbaka eftersom det är ju en lite tradition när man ändå är ute på Djurgården att ta färjan antingen dit eller tillbaka, kanske både fram och tillbaka. Vi valde ju bussen först - ganska varmt kan jag säga och massor med människor på den också. Hur som helst, passerade Gröna Lunds entré och jag samt min bror hade samma tanke: "Ska vi?!" Båda ville, så vi bestämde oss att dra in på Grönan en stund också.´

Ska börja lägga upp bilder från den UNDERBARA dagen.. Bilder kommer strax..
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0