En ny drömpryl..

Idag så har jag jobbat och det har varit lite stressigt och lite tröttsamt. Har funderat mycket på min jobb situation och vad jag skulle tänka mig kunna göra om jag inte längre skulle vilja jobba inom vården längre. Ett få tal ideer har dock dykt upp, men ja som sagt det är ju bara vad jag har tänkt och lite funderande ideer. Ta inte ut något förhastat av det här bara. Jag gillar ju mitt jobb och mina arbetskamrater osv. Det är inte det som är problemet. Aja..vi rullar vidare till dagens grej istället.

Sitter just nu och lyssnar på en massa gamla låtar från dagar då inte ens jag var född. Fast jag diggar musiken ändå. Meningen just är att jag ska packa, håller dock på har bara...hmmm....fastnat? segar? Dock så har jag faktiskt hittat en ny drömpryl som jag har sett ganska mycket på reklamen under den senaste tiden. Hittar alltid något jag vill ha..


Nå, vad tycker ni? Ja, jag vet att en person har redan sagt att den är ful. Fast jag diggar den faktiskt. Inte så skruttig iallafall. Min är lite knäpp, som sagt jag har lite ökennamn för lite prylar här hemma..
Aja måste fortsätta städa..

Hej så länge.. <3

Kommentarer
Postat av: malinpalin

jag tycker den e snygg :D

2008-07-10 @ 22:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0