En tuff helg

Helgen som ni vet har jag ju jobbat och det var länge sedan jag kände mig så slut. Det har varit tufft och jag fattar fortfarande inte att jag klarade mig. Fast jag känner på mig att jag skulle behövt mer semester. Slutade 15.00 idag och var trött, ville bara hemma.

Kollade telefonen när jag var på väg till omklädningsrummet och såg att en kompis hade skickat ett meddelande. Hennes storesyrra skulle firas och undra om jag hade lust att komma hem till dem en stund. Först lät det som en bra idé, men när jag sedan tänkte efter så kände jag inte för det. Som sagt jag var ju helt slut, måste då tänka på mig själv först och andra efter.

Aja sprang förbi affären på väg hem lite snabbt och handlade Veckans NU och lite käk. Sedan dess har jag varit hemma och bara kollat på min nya favorit serie The Game. Nu har jag sett hela säsong ett och nu väntar jag på fler från säsong två. Det är vad jag har gjort ikväll. Ska förmodligen krypa i säng för imorgon är jag kanske ledig från jobbet, men jag har så fruktansvärt mycket att göra i mitt rum och lite andra ställen här i lägenheten.

Sov Gott <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0