Från de senaste dagarna

I Lördags - Kom hem till Stockholm igen och det var skönt, låg för det mesta bara i min säng orkade inte göra annat. Hade suttit i en bil i ca. 3-4 timmar.

Söndags- Var helt slut och orkade inte göra någonting, men mamma och jag åkte till Skärholmen och handlade flyttkartonger och lite annat. Kollade även på skor faktiskt. Fick köpt en liten väska - kan visa bild sedan. När jag kom hem var det bara att packa upp väskorna och börja tvätta kläderna från semestern.

Måndags - Började jag jobba igen och det var kul. Fick träffa lilla princesa (Karina) igen. Hon har ringt mig ganska mycket nu när jag har varit borta. Det har varit ganska bra för mig, höra hur det är här hemma i Stockholm. Vi jobbade iallafall kväll tillsammans och det var kul. Senare så träffade jag Jennifer och vi skulle promenera men vi kom inte långt utan i början på promenaden träffade vi Joakim. Så vi stod och babblade ett tag med honom och "hans" hund. Roligt att träffa dem med.

Tisdags - Ja, det var ju igår och då jobbade jag. Skulle träffat bror min, men det vart inte av. Så istället gick jag senare på eftermiddagen och fikade med Jennifer inne i Gamla Stan. Därefter så gick vi förbi Giselas jobb och hälsade på henne. Därefter promenerade vi till Hornstull och det var faktiskt skönt. När jag kom hem så värmde jag lite mat och kollade på en film How She Move (trailern), den filmen var jättebra. Har städat lite också.

Min nyhet till er är att jag ska flytta den 1 Augusti och att jag och mamma har nu fullt upp genom att packa. Jag är dock inge vidare på det, men mamma är. Hon tjatar på mig varje dag. Grejern är att jag har svårt att göra saker och ting på dagarna när det gäller städa och packa. Sådant funkar bara för mig sent på kvällarna. På dagarna har man ingen lust. Fast på kvällarna blir man lättare rastlös...

Kommentarer
Postat av: ...Mamita

Hola querida! Nej, jag tjatar inte, jag är bara orolig och stressad att vi inte skall bli klara i tid. Att flytta ett helt hem är en stor sak, vännen. Puzz och kramiz från Din Mamita

2008-07-10 @ 13:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0