Fredag 25, Pay day

Idag har det som vanligt varit strålande sol, blå himmel och bara underbart. Varmt som bara den. Jag har även jobbat så jag har inte kunnat njuta av det fina vädret. Fick träffa La princesa (Karina) idag också. Hon påstod att jag åkte igår och besökte mina släktingar, okej aporna då med andra ord, när jag åkte till Skansen. Så när vi hade lämnat akvariet köpte jag en liten apa till henne, gav den till henne idag. Vad då hennes "kusin" saknade henne.. =)

Vet ni, idag är jag också glad för idag är det PAY DAY..Jag får min lön, är dock lite förvånad att det ändå vart så mycket med tanke på att jag inte jobbade så mycket i Juni. Hur som helst, jag är iallafall jätteglad.

Vecko Revyn..

Just nu sitter jag och tittar på A shot at love with Tila Tequila och samtidigt läser lite av Vecko Revyn som en söt och snäll kompis köpte åt mig. Ska snart sätta på någon film. Vet faktiskt inte vad jag ska se, det får bara bli någon nu oavsett om det är skräck eller drama. Imorgon ska jag till stan med Joakim. Dags för lite shopping och lite presenter som behövs handlas.

Ska fortsätta läsa och titta på Tila Tequila. Skriver kanske senare...
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0