Onsdag 9/7

Imorse vaknade jag av att min hemmatelefon ringde. Jag visste först inte vad det var som lät, men det tog inte lång tid innan jag fattade vad det var. Med andra ord internet och min hemmatelefon funkade igen. ComHem har vi och varken min hemtelefonen eller vårt internet har fungerat på ett par dagarn nu. Fast mamma har ju kvar vårt gamla hem nummer, men jag har ju mitt egna. Så jag fick använda vårt gamla under tiden.

Okej, moving on... Jag ringde sedan Jennifer och pratade med henne ett tag. En stund senare så ringer la princesa igen och undrar om vi kunde träffas och det kunde vi ju göra. Hon skulle nämligen jobba och ville hitta på något så varför inte? tänkte jag. Vi köpte pizza och sedan gick och satte oss i parken här i närheten i solen och bara hade trevligt. Pratade lite om allt möjligt. Ringde även Gisela när vi satt där och kollade vad hon gjorde. Jag har sagt till henne att jag ska hälsa på henne någon gång i sommar på hennes jobb. Så vi får se, nästa vecka kanske.

Annars idag så pratade jag liten stund med Jennifer medan jag la in lite bilder på datan. Efter det ringde jag Gisela igen för att fråga henne en sak och sedan fastnade vi och pratade ett tag. Berätta lite om filmer som vi vill ha och se. Innan jag skulle iväg och käka middag så mötte jag upp Jennifer lite snabbt för att hämta mitt USB minne och en DVD film som hon har lånat för ganska länge sedan. 

Nu ska jag bara ta det lugnt, försöka få lite ordning på rummet och sedan så ska tvätta håret och bara ligga och kolla på tv. Ska nämligen jobba igen imorgon. Vet inte när jag slutar, men jag får se om det blir hela dagen kanske. Kanske skriver lite senare igen, men nu har ni lite att läsa iallafall.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0