Pustar ut efter en låååång dag.

Äntligen lite vila, jag har kämpat hela dagen med mitt rum och mamma med lägenheten. Alltså mitt rum är som en stor lägenhet kan man säga. Jag har det största rummet vilket också innebär att jag även har så mycket skit grejer som man har sparat på helt i onödan.

Aja, jag måste iallafall tacka två otroligt snälla flickor som har hjälpt mig. De fick lite för det samt en måltid på Mc Donalds också. Efter några turer till grovsoporna så drog vi till Donken och käkade. Återvände sedan hit till mig igen och fortsatte. Dem var till stor hjälp och dem ska hjälpa till på onsdag också. Så det är bara för mig att bara kämpa på och förbereda allt som ska kastas och göras i ordning tills dess. Har även packat ner i stortsett alla mina kläder i väskor eftersom jag har kastat två byrålådor och den tredje och fjärde åker på onsdag.

Okej, men nu är jag helt slut, ska bara ta det lugnt nu. Imorgon ska jag fortsätta och papi kommer samtidigt förbi och ska lämna över fler kartonger till moi. Jag är verkligen helt slut. Men, men det är vad jag har gjort idag och det är allt för idag!
Ha en trevlig kväll!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0