Ska man börja tro på skrock?!

Min dag började ganska bra faktiskt. Jag kollade på The Game (tv serien), har blivit helt galen i den serien. Nåja, fick en ganska lugn morgon med andra ord. Har legat i min solstol som jag använder nu förtiden framför tv:n och kan ha vid datan. Jättesmysigt, verkligen alltså.

Sedan så har jag jobbat idag också och det gick ganska bra faktiskt, fast jag fick lite otur idag också. Hade svårt att hitta kläder att ha på mig med tanke på alla väskor jag har. Därefter hittade jag inte mitt stämpel kort, så jag fick dra till med något för chefen. Var ju på samma gång nära på att komma försent. Spillt ut ett glas vatten, tappat en massa grejer osv. Jag undrar om jag ska börja tro på skrock?!

Jag tycker vädret har gått som i ostadiga vågor - med andra ord växlat hela tiden. Det regnade när jag precis skulle gå till jobbet och jag hittade inte ett enda parably så jag blev helt blöt när jag kom fram. Sedan när jag slutade hade det precis börjat regna (ganska rejält). Fast fan, det slutade ju nästan när jag kom fram till porten. Jag säger ju det, OTUR..!! Nu är jag iallafall hemma och glor på läskiga SAW filmen. Gillar inte läskiga filmer, får lätt mardrömmar ni vet.

Hör av mig strax igen..blev lite spännande nu..=)
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0