Stress och lite kaos

Vaknade imorse med att min väckarklocka av någon konstig anledning gick igång. Fattade ingentingt?! Sedan fick jag massa meddelande från två personer som jag skulle träffa idag (olika tider). Aja, började med att träffa Joakim, vi skulle till stan. Det var massor med människor. Vi hittade iallafall det vi sökte och det var det viktigaste.

Sedan gick vi och käkade lite snabbt, fick samtidigt ett meddelande medan vi åt. Det var Karina som skickade och ville att vi skulle träffas tidigare än planerat. Vart lite KAOS och STRESS. Jockes brorsa ville hans skulle köpa något till honom och jag hade min kompis som väntade på mig. VI fick även vänta länge på vår lunch nota. Usch, det hela slutade med att jag ÖVERGAV lilla Joakim. Hade dock ganska dåligt samvete när jag åkte hem. Fast som tur var fick Jocke sällskap av en annan kompis till honom.

Skäms Karina för att hon kanske stressade mig eller vill hon bara inte visa sig på kort?!

Hur som helst, träffade Karina och eftersom hon hade rast och skulle käka lunch så köpte vi en var sin pastasallad och sedan satte oss i parken här i närheten där jag bor, som vi alltid gör. Var dock inte så hungrig eftersom jag redan hade ätit, men det var mest grönsaker bara. Satt och läste lite tidningar och bara snackade.

Aja, min dag är klar. Nu är jag mammas hela kvällen, vilket innebär att nu är det dags för en flyttpackning och rensning. Senare ska jag bara snabbt träffa den sk. La Princesa (vilket hon inte är) och lämna en sak.

Hörs senare <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0