All set for tomorrow..!

Okej, nu har jag messat Gisela på kvällen. Har bestämt att imorgon ska vi träffas och käka en liten lunch på Jensen's innan vi ska gå och jobba. Ska försöka hinna köpa en ny liten kalender också. Min har nämligen gått ut. Sedan ska jag försöka hinna träffa Karina innan jag åker till stan. Flickan är nyfiken på min lilla nya frilla. Hmm, vi får se om jag hinner.

Vet inte hur helgen blir, men mamma snacka om att kanske åka och kolla på skor i helgen. Är förvånande sugen på att köpa något sandal liknande. Vet inte varför..om det blir av kanske på lördag så ska jag lugnt kolla på det i alla fall. Har nämligen som ni vet för det mesta tygskor. Jag har ju även köpt jättebra strumpor som man kan ha i sådana skor. Dem sitter inte som vanliga stumpor. Liknande som ballerina "strumpor"  fast i vanligt strump material, tjockt material, eller strunt i det. Det vart för krånglig, haha.

Nå, ska krypa ner i sängen nu och läsa nya Vecko Revyn, man fick en lite strandbikini till..Haha inget för mig så Malin fick den. Jag köpte tidningen nämligen när jag var och handla frukost till oss. 

Ha det bra! God natt... <3

Kommentarer
Postat av: Ima

Hej tjejen!

Kan inte låta bli att skicka dig denna länk!! Kolla in och njut! hehe

http://www.youtube.com/watch?v=QR2F4Apbn94&NR=1



Kram kram

2008-06-17 @ 22:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0