Åter igen en vacker dag

Nu sitter jag här igen vid min käraste data och dricker lite te. Börjar få lite känningar i halsen av en förkyldning eller något. Så jag passar på nu och dricker något varmt. Hoppas inte rösten börjar försvinna under natten nu så jag låter konstigt imorgon bitti när jag ska prata. Ikväll så har jag suttit och pulat lite med mobilen. Den har blivit lite knasig den senaste tiden. Visserligen så har det alltid varit något konstigt med den, men jag vet inte riktigt. Har lite ökennamn för den, men dem behöver jag inte ta upp. Kan hålla mina dumma fula ord för mig själv. Telefonen är i alla fall fixad nu.

Nu tidigare ikväll så har jag ju varit på en lite födelsedagsmiddag. Som jag nämnde igår. Det är en kompis till min bror som fyller år. Så det var jättetrevligt. Vi åt god mat; förrätt, huvudrätt och efterrätt. Även välkomsdrinkar och allt. Mycket trevligt. Min mage var full när jag åkte hem...uscha. Vi var på den vanliga restaurangen - Jensen's, den danska ni vet. Jag var duktig som kom tidigt och allt. Dem andra kom lite efter mig. Men med tanke på att jag hade jobbat tidigare och slutade 18.30 så var jag duktig. Vi hade bord kl:19.15.

Måste påpeka det underbara vädret..usch. Vi kan vara så lyckliga tycker jag. Kanon faktiskt!

Nåja, är sugen på en film nu. Har kollat lite på Christine. Hon är ju så härlig och serien är ju så rolig. Fast nu är jag mer sugen på något annat skojsigt. En film som jag är sugen på är Sex and The City filmen. Usch, jag orkar inte vänta, men jag får lov att göra det. Imorgon kommer ju serien så det hjälper lite faktiskt. Som sagt film är på G nu, så jag ska återvända till mitt. Så imorgon är jag ledig och på torsdag är det dags igen + en tråkig utbildning. Kan berätta om den imorgon..!

God Natt på er!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0