Fruktansvärt Nöjd!

Efter Spanien matchen var jag så fruktansvärt nöjd och glad. För Spanien vann med 4-1 mot Ryssland. När jag såg alla dessa mål bara rulla in var det som om jag bara inbillade mig, men alltså shit...dem vann med 4-1. Som jag tidigare nämnde idag så är España en av dem länderna som jag hoppas på kommer gå långt om inte vinna t.o.m.
 

Villa + Torres = MÅL

Matchen var så spännande och intressant, önska Sverige kunde vara så duktiga så man för en gång skull kan få se en bra och intressant match. Vi har duktiga spelare, våra stjärnor. Sedan så har vi dem som inte har kommit till den nivån. Många spelare är på olika nivåer och dem blandas ganska mycket vilket jag tycker inte är så bra. Nåja, vad vet jag?! Är ju bara en hemma-sittande tv åskådare.

Aja matchen mellan Sverige och Grekland håller på, det vart precis slut på första halv lek. Det står 0-0 fast det har gott ganska bra för Sverige ändå, vi börjar närma oss. Fast jag vet ej om vi kommer lyckas. Bäst att bara hålla tummar och tår. Ska ju inte aldrig säga aldrig, vi får helt enkelt lämna allt till ödet. Synd bara att dem inte har vårt väder, dem sa ju under matchen att det blixtrade ovanför arenan. Aja ska springa och hämta något gott under pausen nu innan det börjar igen. Vi får se hur matchen går! Ska bli intressant..!´

Skriver imorgon! <3

Kommentarer
Postat av: Joocke

JAAAA! det gick ju vägen för Sverige :D

Sätt på dig sverige-foppatofflorna och fira haha

2008-06-10 @ 22:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0