Glad Midsommar!

En krans..fin va?!

God morgon, just nu är klockan lite efter halv tolv. Håller på att städa och packa lite innan det är dags att gå till jobbet. Är faktiskt ganska trött och lite små besviken på att jag tackade ja till att jobba kväll. Men, men. Annars så har det varit en ganska bra morgon. Min kära storebror ringde och väckte mig tidigt imorse runt 05.50..HALLÅ jag jobbar kväll! Så, så vart det med den sovmorgonen. Okej tack och lov så somnade jag självklart om, men ändå!

Kommer inte hinna göra någon äppelkaka idag, har för mycket att göra innan jag ska jobba. Måste även försöka sätta på en tvätt så får mamma hjälpa mig med den, behöver tvätta lite mer kläder . Duscha ska jag också göra och göra håret fint bara för att det är midsommarafton. Egentligen hade jag just nu velat fira midsommar uppe med min familj i Dalarna. Ni vet, det traditionella - plocka blommor, dansa runt midsommarstången, äta god mat, bada på kvällen eller fiska. En solig dag heldagen också. Fast det var inte mycket till sol här i Stockholm vi fått.

Fick nyss ett samtal från Karina, det var fullfart på jobbet. De har redan börjat dansa och donat kring midsommarstången. Det kanske blir en ganska lugn kväll på jobbet hoppas jag. Aja måste fortsätta nu, kan skriva något trevligt ikväll när jag kommit hem.

Som sagt, Glad Midsommar på er allihopa - Ta det lugnt ikväll!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0