Helgens nöje..

Vi börjar väl med fredag tycker jag, eller hur..?!


Resan hem från landet.
I fredags så jobbade jag, men på kvällen så gick jag och Romeo till Gisela. Hon tvättade så vi hängde där ett tag. Käkade även lite och så. Usch, farligt att äta så god samt nyttig mat hos henne. När man väl börjat äta har man svårt att sluta =) Fast det är som vanligt, god mat. Nåja, senare så åkte vi hem till min bror ute på sk. "landet" och lämnade Romeo till lilla pappsen igen. Vi åkte ganska sent. Resan gick bra dit, men hem resan för mig och Gisela var KAOS..!! Det var ju Kizz konsert och det var så himla mycket folk på tunnelbanan att jag kände att någon satt nästan på mig. Fullt med en massa Säkerhetsvakter på varje station från Stadion till Gamla stan. Fast vi båda kom hem ordentligt, men jag somnade ganska sent ändå..

I lördags så var jag hemma nästan hela dagen på dagen. Planen som ni vet var ju egentligen att åka till Gröna Lund, men så vart det inte. En viss person hade en sådan vecka som alla vi kvinnor har varje månad. Usch, och hon hade tydligen jätteont sa hon. Så det vart inget med det. Fast jag fick ett samtal runt 16.00 av Gisela som skulle iväg på födelsedags fest, men fick förhinder. Jag gick upp till henne sedan och grillade hamburgare - Hamburgare a la Gisela.. Och sedan kollade vi på film resten av kvällen. Kom hem runt 02.30 och somnade ganska sent. Måste lägga in senare en bil på burgarna när dem vart klara.

På vägen dit..I söndags tog vi en tur till Cosmonova. Jag, Gisela och hennes lillesyrra, Caroline, och vi hade jätteroligt. Vi kollade på en 3D film. Fy fan jag höll på att dö för det var så himla läskigt. Allt som man såg på den där stora enorma skärmen var som om det vore på riktigt. Och det var så läskigt alltså. Sedan så åkte vi tillbaka då jag och Carro blev hungriga så vi käkade på Grillen här vi oss och det vart lite stressande med tanke på att jag fick skynda mig. Skulle jobba klockan 16.00 och hade ont om tid. Men jag hann dit i tid och allt gick bra den kvällen..!


Snygga va?!      Naturhistoriska museet.      Chilenas       En klassiker, trädet som nästan alla har stått i.. Carro denna gång..!

Det bästa som var under den här helgen att vi hade Kanon väder i Stockholm, men jag drabbades av 5-6 myggbett, men  jag vet ej hur jag fått dem. Som ni läst så fick jag ändå en toppen helg..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0