Måndag

Ny månad, ny vecka.

Nu blir det ett nytt inlägg. Måndag igen och idag så har jag solat i en park som ligger i närheten här där jag bor tillsammans med Karina. Hon messade mig imorse när jag sov. Har även pratat med min bror imorse, ska på en födelsedags middag imorgon. Det ska bli en överraskning så jag hoppas att jag inte avslöjar något nu. Vet ej om denna person läser min blogg så. Fast det ska blir jättekul faktiskt. Nå, idag har jag jobbat med lilla Karina och ja då vet ni resten. Det har gått bra!

Imorgon jobbar jag det skumma passet som alla säger. Okej, jag har bytt med en kollega arbetstid, men man räknar timmarna på ett helt annat sätt så det blir säkert bra. Direkt efter det så ska jag iväg på middagen. På onsdag ska jag förmodligen träffa en gammal kompis som jag inte har träffat på jättelänge så det ska bli kul. Får se om det blir av, men det hoppas jag i alla fall. På fredag ska jag på bio hoppas jag. Kanske blir av, vet ej.

Nåja, är trött nu och ska lägga mig. Skriver mer imorgon innan jag går till jobbet. Ha en trevlig kväll allesammans! Njut av den fina kvällen vi har här i Stockholm..!

<3

(glöm inte kolla det tidigare inlägget nu)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0