Nationaldagen och 1 dag kvar..

Som sagt Sveriges nationaldag. Det var mycket flaggor inne i stan kan jag ju berätta.

Okej, dagen började med arbete..har jobbat dag. Var faktiskt nära på att komma försent men tack och lov så gjorde jag inte det. Efter jobbet stack jag hem lite snabbt och bytte kläder. Hade för varma kläder på mig. Det är faktiskt inte lika varmt på morgonen som det blir runt 10 på dagen. Hur som helst, sedan var det bara raka vägen in till stan och träffa Karina. Hon blev lite putt på att jag var....hmmm - 10 min sen. Haha, hon är alltid sen så det var ovanligt för henne att få vänta. Nåja, vi gled runt i affärer och kollade på skor, klänningar, blusar, böcker, filmer och små prylar.

Vi bestämde oss sedan att se en film - Brudens Bäste Man. Jag rekommendera denna film också, oooh Karina hon är duktig på att skratta högt när resten av salongen är tyst. Men vi hade roligt. Hämtade först biljetterna och sedan hade vi 50 minuter på oss att käka innan filmen började. Vi beslöt oss att ta det närmaste stället och det blev Pizza Hut, runt hörnet. När vi stod i kön väntan på att få ett bord så såg vi skylten "Vi tar endast  kontanter/ We only take cash". Båda två titta på varandra; Shit, men vad fan!!! Det var bara att springa till bakomaten, men den närmaste tog bara ut 500 lappar så vi fick springa till en annan. Hur som helst vi fick vårt bord och vår mat, men vi hade bara 20 minuter på oss att äta upp och hinna till filmen. Det var 5 minuter kvar och vi hade fortfarande inte fått tag på kyparen som vi ville betala notan till (en ganska söt kille dock), nåja vi betala snabbt och gav honom mycket dricks för hans gulliga look.

Vet ni vad det värsta var?! Jag skadade min högra fot. Det var mörkt i biosalongen och vi skulle sitta högst upp. Hade även många kassar i handen så jag snubbla och tydligen gjorde illa foten, inte hela men en liten "puckel" fick jag på köpet. Det roligaste var att jag märkte inget förrän mitten på filmen. Hade tagit av mig skorna för att det blev för varmt annars. Skulle sätta på mig skorna igen i mitten av filmen. Upptäckte plötsligt att skorn var för liten eller för trång, jag tänkte; Vad nu då?! Den var svullen ovan på foten, den hade nu en liten "puckel". Jag skrattade hela vägen hem. Karina tycker jag är konstig som skrattar åt det. Hon hade varit ledsen om det var hon. Det jag blev ledsen över var att min hårklämma gick sönder =(..

Nåja, jag har haft en trevlig eftermiddag i stan med Karina. Vi får se, ska dra med henne in dit igen. Fast nästa gång för att klippa mig...fortsättning följer... Ska berätta imorgon om allt jag köpte idag. Ni har redan läst så mycket av min dag.
Ha en trevlig fredag kväll allesammans..!!

<3 - Bara 1 Dag Kvar Till EM...!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0