Oh, Sverige - Spanien.

Ja, vad hände? Vad hände egentligen?!! Herregud!

Matchen avgjord, 2-1 till Spanien. Uhf, det var tugnt. Jag har ju jobbat sedan 07.00 imorse till 21.00 och jag kan säga att jag verkligen är helt slut. Det har varit alldeles för lugnt. Önska att dagen kunde gått mycket snabbare, men vi gjorde bra ifrån oss ikväll ändå. Min lilla Karina kom och jobbade med mig. Vi hade jättekul, för vi gjorde klart allt ganska snabbt så vi kunde se matchen. Hon är verkligen galen och bör inte se fotbollsmatcher, skriker och svär och kastar massa saker omkring sig. Haha, helt otroligt. Fast hon var gullig och sprang och köpte godis och lite läsk inför matchen.

Hur som helst, som ni vet förlorade vi och det var ganska synd. Blev besviken på många spelare och att det var ganska många spelare som inte fick spela. Aja ska inte babbla om det. Orkar inte. Just nu sitter jag och tittar på Las Vegas och gäspar jättemycket. Måste sova, ska upp tidigt imorgon igen. Fast imorgon jobbar jag dock inte hela dagen tack och lov.

Nästa vecka ska jag ju jobba varje dag, men jag ska säga ifrån att jag inte kan jobba hela dagen på söndag. Det kommer jag inte att orka faktiskt. Måste hinna packa och allt eftersom dagen efter på måndag drar ju jag iväg i två veckor. Nej, usch nu börjar jag verkligen bli jättetrött. Ska borsta tänderna och krypa i sängen.

Ha en trevlig kväll!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0