Spanien - Ryssland..

Just nu sitter jag och tittar på alla söta och snygg spanjorer. Dem flesta spelar i Barcelona och Real Madrid. Yeah..! Jag hoppas verkligen att antingen Sverige (troligen inte), Spanien, Frankrike eller Holland vinner. Igår som sagt blev jag besviken på Frankrike med tanke på ett så stark och bra lag som dem är.

JUST NU: Spanien gjorde precis mål mot Ryssland, David Villa gjorde mål. Jag hoppas självklart på Spanien just nu. Okej ställningen just nu 1-0 till España!!
España  -  Ryssland

Nåja, Ikväll är det Sverige mot Grekland. Den matchen ser jag så mycket fram emot. Henrik Larsson is back in business. Vi får se hur det går. Man får inte hoppas för mycket för då kommer i alla fall jag blir väldigt besviken.

Från det ena till det andra, idag har jag jobbat och det har varit en okej dag ändå. Det har varit ganska lugnt. Imorse så var det ganska kallt när jag gick till jobbet, tog jacka med mig t.o.m + att det även började regna när jag gick. Det var ju just en typsik grej som skulle hända precis när jag skulle gå till jobbet. Sedan så skulle det precis när jag skulle gå hem bli varmt igen + att solen dök upp bland alla dessa gråa fula moln också.

Fick ett samtal från Malin när jag var på jobbet, hon undrade om jag hade fått strömavbrott. Fattade ingenting, vi hade fungerande ström på jobbet, men när jag kom hem så märkte jag att min hemmatelefon inte fungerade, tv:n och vårt internet inte var i funktion. Det var ganska trist faktiskt..! Så jag satte på en film på datan och kollade tills både tv:n, telefonen och internet hade börjat fungera igen.!

Ska se klart på Spanien - Ryssland matchen nu, men återkommer senare..!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0