Städ och packmorgon

God Morgon!

Vaknade imorse runt kvart i nio. Då var det dags att stiga upp och bara börja plocka fram resväskan och vika en massa kläder. Under tiden håller jag på att städa, eller försöker åtminstone. Imorgon kommer papi och hämtar min packning. Jag ska försöka packa lagom mycket. Jag har även satt på en tvätt som jag hoppas blir klar innan jag går till jobbet. Det värsta är fortfarande bloggen jag funderar mycket över. Vet inte riktigt hur jag ska hålla igång den samtidigt nu när jag är bortrest. Jag vet vad Joakim säger om det..haha. Du är en elaking du.

Igår fick jag en länk av min brors tjej/kompis. Det är ett klipp på en jättegullig flicka som göra en massa dancemoves. Haha, hon är ju helt grym ju. Hon kör lite Tina Turner moves också. Vig som gummi är hon också. Kolla in henne om ni klickar här. Det är en jätteliten flicka säker runt 4-5 års ålder.

Nå..Måste fortsätta med min packning/städning och frukost. Ska snart dra på mig kläder och göra mig i ordning. Jag hör av mig senare ikväll. Slutar runt 18.30 idag. Och som ni vet är det ju vår tredje Sverige match också.! Vi Måste ta hem denna match ikväll, annars är det kört. Hoppas Spanien inte vinner någon mer match nu.

Ha en trevlig dag!
<3

Kommentarer
Postat av: Joakim

elaking - vem? jag? ICKE! :D

2008-06-18 @ 15:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0