Torsdag

Oj, oj, oj..idag vart det ju en hel dag från 7.00 imorse till 20.00 på kvällen. Oh madre mia, det var en tuff dag. Karina jobbade också hela dagen. Vi kämpade oss igenom dagen trots vår trötthet i slutet, som vanligt så syndade vi idag. Lunchen fick bli en snabb hämtar-beställning av pizza. Fan, pallade inte handla någon sallad. Behövde verkligen något att bli mätt på. Så sådant skit tryckte vi i oss. Haha, jag ringde Gisela under tiden jag fick vänta tills dem var klara. Hon sa bara till mig; Nej Marre, inte nu igen! Fan, hon har rätt. Alltså det sker alldeles för ofta. Som sagt Karina är inge bra för mig. Haha, usch lilla vieja är min goe, söte amiga.

En till rolig sak är att Den där lilla tanten drog upp vår sk. Spanien resa igen. Vi hade läst våra horoskop och det stod något om att hon skulle finna kärlek när hon gör sin utomlands resa i sommar. Nu vill hon ännu mer åka, för hon tror så stark på sådant där. Det hade tydligen stämt in ganska mycket på henne allt som det stod. Aja, vi får se. Hon vill i alla fall att jag ska ta ledigt den veckan som hon fyller år så får vi se om vi åker den veckan. Tanten har ju svårt att bestämma sig.

HA, okej..men på lördag så är det dags för ett 7.00-21.00 pass igen. Jag verkligen kör på hårt nu innan jag ska går på min lilla semester. Nåja, 3 hel dagar på en vecka plus att jag jobba 6 dagar denna vecka..! Så 3 av dessa dagar är vanliga arbetspass och resten extra.

Nu ska jag avsluta med att imorgon ska jag ha en hel dag med min lillebror, vi ska hitta på en massa skoj. Han har bestämt att det blir Cosmonova och en bio - Indiana Jones. Ska även bjuda på lunch. Han ser jättemycket fram emot imorgon.!
Aja måste lägga mig tidigt för jag har mycket att göra imorgon. Ska in till stan lite tidigare än honom och hämta biljetter och en massa grejer. Men ha en trevlig kväll allesammans! imorgon så är jag själv ledig som ni säkert vet.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0